Αδεδούλα σε ευχαριστώ που με άφησες έξω από την κινητοποίηση στις 10 Φλεβάρη...

Ενώ έχουν έρθει τα πάνω κάτω στους δημοσίους υπαλλήλους, η ΑΔΕΔΥ έχει τους τελευταίους μήνες την πλέον φτωχή ατζέντα αγωνιστικών κινητοποιήσεων όλων των τελευταίων ετών.

Κι ενώ περιμέναμε πως θα την πάρει τελικά την απόφαση για απεργία στις 10 του Φλεβάρη, τελικά κάνει μια τρίωρη στάση όλη κι όλη:

http://www.adedy.gr/adedy/site/home/ws/primary+menu/deltia/2011/january/2612011-3.csp

Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

H E.E. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. λαμβάνοντας υπόψη τα σοβαρά οικονομικά αδιέξοδα που διαπιστώνονται στα Επικουρικά Ταμεία Ασφάλισης, το επικείμενο "κούρεμα" που σχεδιάζεται στις επικουρικές συντάξεις, αλλά και τις επιλογές που προωθούνται στο νέο μισθολόγιο για παραπέρα περικοπές των αποδοχών των Δημοσίων Υπαλλήλων, που προωθούνται ως συνέχεια των μέχρι τώρα οδυνηρών περικοπών στα επιδόματα αλλά και στο 13ο και 14ο μισθό, αποφάσισε κατά τη σημερινή της συνεδρίαση και με βασικό κριτήριο το συντονισμό του αγώνα με τους εργαζόμενους του Ιδιωτικού Τομέα, να προχωρήσει σε ένα νέο κύκλο αγωνιστικών και απεργιακών κινητοποιήσεων

•Πραγματοποίηση, σε συνεργασία με άλλους συνδικαλιστικούς και κοινωνικούς φορείς στις αρχές Φεβρουαρίου, συλλαλητηρίων κατά της Ακρίβειας και των ανατιμήσεων σε είδη πρώτης ανάγκης (εισιτήρια ΜΜΜ, αύξηση των εισιτηρίων στα εξωτερικά ιατρεία, ΔΕΚΟ κλπ).

3ωρη πανελλαδική στάση εργασίας (11.30 έως λήξη ωραρίου) στις 10 Φεβρουαρίου 2011 για την ανάδειξη του διεκδικητικού πλαισίου και με αιχμή τα προβλήματα στα Επικουρικά Ταμεία (πραγματοποίηση - την ίδια ημέρα - συγκεντρώσεων για την προετοιμασία της απεργίας, παραστάσεις διαμαρτυρίας σε Ασφαλιστικούς Οργανισμούς του Δημοσίου κλπ.)

24ωρη απεργιακή κινητοποίηση στις 23 Φεβρουαρίου 2011 και πραγματοποίηση κεντρικής απεργιακής συγκέντρωσης στις 11.00 στο Πεδίον του Άρεως

Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Δε λένε εκεί κάτω στην Αθήνα να καταλάβουν κι εκεί πάνω στα γραφεία της Αδεδούλας να καταλάβουν πως δεν εργάζονται όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι στην Αθήνα και δεν εργάζονται όλοι από τις 7.30 ως τις 14.30...

Έτσι αφενός εξαγγέλλουν κινητοποιήσεις μόνο για τους Αθηναίους και αφετέρου κάνουν στάση εργασίας που βολεύει μονάχα τα υπουργεία. Κι ας είναι οι πλέον προνομιούχοι του δημοσίου και ας είναι και η μειοψηφία. Αντίθετα η μεγάλη πλειοψηφία της ΑΔΕΔΥ είναι οι εκπαιδευτικοί και που ουδεμία σχέση έχουν με το ωράριο των υπουργείων. Αλλά και γενικά τεράστιο πρόβλημα με τις στάσεις εργασίας. Γιατί δε διαχειρίζονται έγγραφα, παιδιά έχουν στα χέρια τους. Και χίλιες φορές το έχουμε πει ότι η στάση εργασίας είναι ασύμφορη μορφή πάλης για τους εκπαιδευτικούς.

Σιγά όμως μην το λάβουν υπόψη... και σιγά μην τους νοιάξει...

Εδώ δεν τους νοιάζει που ενάμιση μήνα μετά στην κεντρική σελίδα της ΑΔΕΔΥ έχει παραμείνει η ανακοίνωση για την απεργία στις 15 Δεκέμβρη!!!!!!! λες και τόσο διάστημα μετά όλα βελτιώθηκαν για τους δημοσίους υπαλλήλους και τίποτε νέο δεν έχει η ομοσπονδία να πει...

Όσο για μένα ειδικά για τις 10 του Φλεβάρη είναι παντελώς αδύνατον να λάβω μέρος στην κινητοποίηση. Αφενός που δε ζω στας Αθήνας και αφετέρου που την ώρα της στάσης εργασίας δεν έχω εργασία... Ευχαριστώ, Αδεδούλα, που με απάλλαξες από τη συμμετοχή στην κινητοποίηση. Έτσι κι αλλιώς κάθε φορά που συμμετέχω νιώθω παντελώς ηλίθια. Ξέροντας πως είναι ντουφεκιά στον αέρα για να ξεφουσκώσει την αγανάκτηση του κόσμου και μόνο. Και όχι για να προωθήσει τη λύση των προβλημάτων μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΤΑΞΙΕΣ ΣΗΜΕΙΩΘΗΚΑΝ ΕΔΩ

ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ


Φθινόπωρο 2009: ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!

Άνοιξη 2010: ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΜΙΣΘΩΝ!

Φθινόπωρο 2010: ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ!

Χειμώνας: ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ!